Geçen ay yapılan kongreyle hizmet bayrağını devralarak görevine başlayan AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, beraberindeki başkan yardımcıları Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Alper Taştimur, Teşkilat Başkanı Hasan Kırıt, Seçim İşleri Başkanı Selim Boyraz, Sosyal Politikalar Başkanı Nevruz Doğan, Mali ve İdari İşler Başkanı Kenan Çakmak, Ekonomik İşler Başkanı İdris Günindi, Yerel Yönetimler Başkanı Abdullah Altuğ, İlçe Sekreteri Ömer Bahçeli ile basın kuruluşlarına ziyarette bulundu. 

İlk ziyareti ise Hürriyet Gazetesi Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldız’a yaptılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hürriyet Gazetesi Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldız, Başkan Çetin ile yardımcılarına başarı dileklerinde bulundu. Başkan Çetin ve ekibi, bir süre sohbet ettikten sonra sıcak ilgisinden dolayı Tanyıldız’a teşekkür ederek ayrıldı. 

Başkan Çetin ile yardımcıları, günün 2’inci ziyaretini ise Doğan Haber Ajansı (DHA) Bölge Müdürü Bekir Karakoca’ya yaptı. Geçtiğimiz aylarda Bölge Müdürlüğü’ne atanan Bekir Karakoca, kendisi gibi çiçeği burnundaki Başkan Çetin ile yardımcılarına yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu. 

Başkan Çetin ile ekibinin 3’üncü ziyareti ise Milliyet Gazetesi Adana Bölge Müdürü Battal Özbulut’a oldu. Özbulut da Başkan Çetin ile ekibini sıcak karşıladı. Ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getiren Özbulut, Başkan Çetin ile ekibine başarı dileklerinde bulundu. Yapılan sohbetin ardından Başkan Çetin ve ekibi Özbulut’a teşekkür ederek ayrıldı.  

Başkan Çetin ile ekibi, günün son basın ziyaretini Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’e yaptı. Başkan Çetin ile ekibini, Başkan Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Sait Güleç ve Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Uri karşıladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti diye getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Çetin ile ekibine başarı dileklerinde bulundu. Başkan Esendemir, ayrıca Başkan Çetin’in yönetimlerde gençlerle bayanlara fazla yer vermesinin isabetli bir karar olduğunu belirterek tebrik etti.  

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerde gördükleri sıcak ilgiden dolayı başta Hürriyet Gazetesi Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldız olmak üzere DHA Bölge Müdürü Bekir Karakoca, Milliyet Gazetesi Adana Müdürü Battal Özbulut ile ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çetin, basının önemine değinerek “Yaptığınız iş çok kıymetli. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan olaylar ve gelişmeler konusundaki bilgilere, her gün kolayca ulaşabilmemizi sağlayarak kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz. Doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışıyla aynı zamanda halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevleri de yerine getiriyorsunuz” dedi.