Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ile sürekli yapıcı diyaloğ halinde olduğunu, çalışmalarını yakından ve takdirle izlediğini kaydeden Öztürk, “Önemli bir sorumluluğu yerine getiren, toplumu bilgilendirme görevini üstlenen gazetecilerin, mesleki kuruluşu cemiyetin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu yakından gözlemliyorum. Bir yandan gazetecilerin ve basın kuruluşlarının mesleki sorunlarına eğilen, diğer yandan kentin gelişimi konusundaki projelere imkanlar dahilinde destek sunmaya çalışan ÇGC başkan ve yönetimine yeni dönemde de başarılar dilerim” dedi.

Adana, Ceyhan ve bölgemiz sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, kentin sosyal ve ekonomik anlamda daha ileriye taşınması için hazırlanan projelere her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de, bu çerçeve dahilinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Başkan Öztürk’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Esendemir, Ceyhan’ın özellikle turizm yönünden medyada daha iyi tanıtılması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyarete; ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Arat da katıldı.