Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin çok ciddiye aldıkları bir kurum olduğunu belirtti.

Başkan Sözlü, “Hepiniz kendi mesleğiniz adına ciddi duruşu olan insanlarsınız. Cemiyetin ölçeğinde baktığımızda Adana’da bir ciddiyet görüyoruz. Bunda da sizin emeğiniz, katkınız muhakkak çok büyük. Önümüzdeki dönemde Adana’da yapacağımız çalışmalarla ilgili Adana halkını bilgilendirmek adına sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

YERİNDE ELEŞTİRİ BİZE YOL GÖSTERİR

Gazeteciliğin ruhunda muhaliflik bulunduğunu kaydeden Başkan Sözlü, “Açıkları, yanlışları, halka yapılan haksızlıkları görmek ve duyurmak durumundadır gazeteciler.  Burada adil, ölçülü bir yayın politikası da muhakkak bizim itiraz etmeyeceğimiz bir şeydir. Belediyemizin icraatlarıyla ilgili de bu konudaki ölçülü eleştiriler, zarif eleştiriler bize yol gösterir, klavuz olur. Onun için bundan rahatsızlık duymayız. 2015 yılında hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu. 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMAYA HAZIRIZ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de şunları söyledi: “2014 yılını geride bırakıyoruz. İnşallah umudumuz olan 2015 ve sonraki yıllarda yapacağınız örnek çalışmalarda biz de sizlere destek oluruz. Elverdiğince elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Adana; içinden iki nehir geçen, gölü olan ve sulama kanalları bulunan dünyadaki ender şehirlerdendir. Umut ediyorum ki Adana, 2015 ve sonrasında sizinle daha güzel bir dünya şehri olur. Adana’nın olaylarla değil, güzelliklerle anılan bir şehir haline gelmesini umuyoruz."