Mustafa Keleş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“7 Haziran 1920 tarih ve 6 sayılı “Matbuat ve İstihbarat Müdüriyet-i Umumiyesi Teşkiline Dair Kanun” ile TBMM ve aynı zamanda İcra Vekilleri Heyeti Reisine doğrudan bağlı olarak "Matbuat ve İstihbarat Müdüriyeti Umumiyesi" olarak kurulan BasınYayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, özellikle son yıllarda yaptığı yenilik ve çalışmalarla, Türkiye’nin uluslararası tanıtımına büyük katkılar sağlamaktadır.

Düzenlediği uluslararası organizasyonlarla yerli ve yabancı medya kuruluşları arasında güçlü bir irtibatın kurulmasını sağlayan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, bu sayede, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarının çalışmalarını kolaylaştırmaktadır.

Ülkemiz hakkındaki tüm yayınları takip ederek, bunları zamanında, doğru, tanıtıcı ve aydınlatıcı şekilde sunan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, bu yönüyle, dünyaya açılan bir pencere işlevi görmektedir.

Bu düşüncelerle, Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”