Şef Murat Kozan yönetimindeki Çukurova Gazeteciler Cemiyeti THM Korosu'nun çalışmalarını ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler de izledi. Başkan Cafer Esendemir, Türk Sanat Müziği Korosu'ndan sonra Türk Halk Müziği Korosu kurmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Esendemir, "Türkiye'de kamu yararına faaliyet gösteren 5 Basın kuruluşundan biriyiz. Yeni kurulan Türk Halk Müziği Koromuzun, Çukurova'nın ve yöremizin kültür sanat faaliyetlerine önemli katkılar sunacağına inanıyorum" dedi.

ÇGC olarak kültür sanat faaliyetlerine ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Esendemir, türküsever tüm basın çalışanlarının koroda yer alabileceklerini de belirtti.

Türkülerin insan hayatında önemli bir yerinin olduğunu belirten Şef Murat Kozan da ÇGC THM Korosu'nu yönetmekten dolayı büyük bir heyecan duyduğunu bildirdi. Şef Murat Kozan, Türk Halk Müziği Korosu olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Murat Kozan, kısa süre önce kurulan ÇGC Türk Halk Müziği Korosu'nun hazırlıklarını tamamladığını ve ilk konseri de Şehit Aileleri onuruna dernek binasında vereceklerini ifade etti.