Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Arif Nihat Asya Parkı’ndaki sosyal tesislerinde ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Seyhan Nehri kenarındaki sosyal tesislerde iyileştirme çalışmaları devam ederken ziyaretçiler de eksik olmuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de ÇGC’nin yeni yerinde gazetecilerle bir araya geldi. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Sait Güleç, ÇGC üyeleri ve çalışanlara ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Tümer, Adana basın camiasının çok önemli bir yer kazandığını söyledi.

Sosyal tesisleri gezen Tümer, topluma haber ulaştırma derdiyle yoğrulan basın mensuplarının zor bir dönemeçten geçtiğini, sosyal ve ekonomik krizin en çok da basın camiasına darbe vurduğunu dile getirdi.

ÇGC’nin üyelerine kazandırdığı sosyal tesisin geniş bir alana yayıldığına dikkat çeken Tümer, milletvekilliği görevi boyunca büyük destek gördüğü Adana basın camiasına ÇGC aracılığıyla teşekkür etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise idare merkezi ve sosyal tesislerde tadilat ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini, desteklerle kısa sürede çalışmaları tamamlamak istediklerini vurguladı. Esendemir, Tümer’e ve tüm ziyaretçilere teşekkür etti, kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.