‘Kurban Bayramı’, Adana genelinde olduğu gibi Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) de kutlandı. Bayramlaşma töreni; yerel yönetici, siyasi ve iş dünyası temsilcilerini buluşturdu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada ‘iktidar-muhalefet’ partilerinin temsilcileri de bir araya geldi, Adana’nın daha iyi bir geleceğe taşınması noktasında ortak hareket etme kararlılığını bir kez daha vurguladı.

ÇGC’DE BULUŞTULAR
‘Bayramlaşma Töreni’ne katılmak için ÇGC’ye gelen konuklar, ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ile ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney tarafından ağırlandı. Etkinliğe katılanlar arasında; AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, MHP İl Başkanı Yusuf Baş da yer aldı.

DAHA İYİ BİR ADANA
Kentin önemli dinamiklerini buluşturan tören, aynı zamanda da ‘iktidar-muhalefet’ partilerinin temsilcilerini de bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ‘ÇGC Geleneksel Bayramlaşma Töreni’nde; 15 Temmuz’daki kanlı ‘darbe girişimi’ bir kez daha lanetlenirken, Adana’nın daha iyi bir geleceğe taşınması noktasında ortaya konulacak işbirliğinin önemi bir kez daha vurgulandı.

DARBE VE TERÖRE KARŞIYIZ
Burada kısa bir konuşma yapan Cafer Esendemir, bayramların; dargınlıkların sona erdiği, hoşgörü ve paylaşımın zirveye taşındığı, sevginin en çok hissedildiği günler olduğunu söyledi. 15 Temmuz’daki hain kalkışmaya da dikkat çeken Esendemir, “Nerden gelirse gelsin her türlü darbeye ve teröre karşıyız. Artık analar ağlamasın, çocuklar babasız kalmasın. Vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, darbesiz ve terörsüz nice bayramlar umut ediyoruz” dedi.