Hizmetlere devam ettiklerini belirten Başkan Çelikcan bu dönem sosyal konutlara ağırlık vereceklerini belirtti. Adana'da yeni dönemden umutlu olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'İşbirliği ve dayanışma Adana'mızın gelişmesine olumlu katkı sağlayacaktır.' dedi.
Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan 'Yüreğir de maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yönelik olarak 'Sosyal Konut' projesine ağırlık vereceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği yaparak hiç bir kar amacı gütmeden yoksul vatandaşların ev sahibi olması için çalışmalarımız sürüyor. Amacımız gecekondulaşmanın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir ortamlara kavuşmalarını sağlamaktır.

Bunun yanı sıra Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşının olduğu alanda çalışmalarımız sürüyor. Yüreğir'in merkezi konumundaki bu alanda hazırladığımız projeleri hayata geçirerek Yüreğir'in gelişmesine katkı sağlayacağız. Buralara modern finas merkezleri ve modern konutlar yaparak burada bir cazibe merkezi oluşturmak istiyoruz.' şeklinde konuştu.

ESENDEMİR 'İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ'

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir Başkan Çelikcan'a başarılar dileyerek 'Geçen 5 yılda çok güzel çalışmalar yaptınız. Yeni dönemde başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Biz Gazeteciler Cemiyeti Olarak Adana'da bütün kurum ve kuruluşlarla her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Adana'da her zaman işbirliği ve dayanışmadan yanayız. 'diyerek işbirliğinin başarı getireceğini belirtti.