CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ÇGC’yi ziyaret eden Barut, Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

Son yıllarda kamuoyunun haber alma hakkına yoğun baskılar uygulandığını, görevlerini yerine getirmeye çalışan gazetecilerin doğru yansıttıkları haberlerden dolayı cezaevine konulduğunu üzüntüyle müşahede ettiklerini kaydeden CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Gerek medyada ve gerekse de kamuoyunda korku imparatorluğu yaratarak herkesi sindirmeye çalışan bir anlayışla karşı karşıyayız. CHP olarak bütün bu olumsuzlukları not ediyoruz. Bu konudaki mücadelemizi her zeminde sürdürüyoruz. Günü geldiğinde de yasakçı ve baskıcı zihniyetin ortadan kaldırılması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz” diye konuştu.


Barut, yeni İl Yönetimi olarak parti içi küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kaldırılması için büyük çaba harcayacaklarını, partiye emek veren geçmişte görev alan yöneticilerle sürekli diyalog halinde olacaklarına vurgu yaparak, “CHP’nin öncelikle iç çekişmeleri ortadan kaldırıp, halkla kucaklaşmasını ve bütünleşmesini sağlamak adına elimizden gelen çabayı harcayacağız. Bunun startını vermiş bulunuyoruz. Amacımız; CHP’yi kentimizde layık olduğu en tepe noktaya taşımak” şeklinde görüş belirtti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretlerinden dolayı, Barut ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti, yeni görevlerinde başarılar diledi.