Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, basın mensupları arasında fotoğraf yarışmasında en iyi fotoğraf seçildi... 
 
ELKA Fuarcılık tarafından ÇUKOBİRLİK Fuar Alanı’nda düzenlenen “Çukurova Tarım Fuarı” bölgenin en büyük fuar alanında 16 – 20 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, ELKA Fuarcılık, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile “Çukurova’da Tarım” konulu bir fotoğraf yarışması düzenlendi.
TARIM FUARINDA SERGİLENİYOR...
Yarışmaya, basın yayın kuruluşlarında çalışan çok sayıda gazeteci katıldı. Konuyla ilgili ödül töreni, Çukurova Tarım Fuarı’nın düzenlendiği Çukobirlik’te gerçekleştirildi. Ödül törenine Çukurova Gazetecile Cemiyeti Başkanı Cefer Esendemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ali Kemal Köseoğlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ömer Üney, Elka Fuarcılık Genel Müdürü M. Bülent Yamaç ve Yamaç Grup Koordinatörü-AFAD Üyesi ve Fotoğraf Sanatçısı Mahmut Caner Özdolap katıldı ve yarışmada ödül alan gazetecilere ödülleri takdim edildi. Yarışmada birinciliği Mehmet Şahin (Adana Cihan Haber Ajansı), ikinciliği Serkan Çetinkaya (Adana İhlas Haber Ajansı),  ücüncülüğü Derviş Çömez (Mersin Anadolu Ajansı) aldı. Yarışma sonucunda Fatih Keçe (Adana İhlas Haber Ajansı) , İbrahim Maşe (Mersin Doğan Haber Ajansı)  ve Ramazan Şanıvar (Gazeteci) fotoğrafları ile mansiyon ödülüne layık görüldü.
Yarışmada ödül alan fotoğraflar 16 – 20 Eylül tarihleri arasında, Çukobirlik’te, Çukurova Tarım Fuarı’nda ziyaretçilere sergilenecek.
BİRİNCİYE 1500 LİRA
Yarışmada birinciye 1.500 Türk lirası, ikinciye 1.000 Türk lirası, üçüncüye 500 Türk lirası ve mansiyon kazanan 3 yarışmacıya da 250’şer Türk lirası ödül verildi.