Merhum Gümüşdamla’nın eşi Hilal, kızları Yağmur ve Deniz ile ağabeyi Cemal, yeğeni Hıdır Gümüşdamla, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine, Gümüşdamla Ailesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Aile üyeleri ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada, “Ailemizin temel direği Mustafa Gümüşdamla’nın gerek rahatsızlığı, gerekse de vefatının ardından Çukurova Gazeteciler Cemiyeti başkan ve yönetimini hep yanımızda gördük. Bu zor günlerimizde bize destek oldular. Acımızı paylaştılar. ÇGC başkan ve yönetiminin yanısıra basın camiası da bizleri yalnız bırakmadı. Destek oldu. Herkese müteşekkiriz” dediler.

ÇGC Başkanı Esendemir, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ve duygulandırdığı belirterek, “Sevgili arkadaşımız Mustafa’yı çok zamansız kaybettik. Acısı hala içimizde tazeliğini koruyor. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Sizler; Mustafa’nın bizlere bıraktığı emanetsiziniz. Bizler ve bizden sonraki ÇGC yönetimleri inanıyorum ki; her zaman yanınızda olmaya devam edeceklerdir” dedi.