Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın (TGS) İstanbul’da yapılan yöneticiler kurulu toplantısı öncesinde, geçtiğimiz günlerde vefat eden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Genel Sekreteri ve TGS Adana Şube Başkanı Mustafa Gümüşdamla için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
TGS Yöneticiler Kurulu, Genel Başkan Ercan İpekçi’nin başkanlığında İstanbul’daki genel merkez binasında yapıldı. Toplantı öncesi Gümüşdamla için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Gümüşdamla’nın bir fotografı da toplantının yapıldığı salona asıldı.
TGS Genel Başkanı İpekçi, Şube Başkanları Gümüşdamla’nın ani vefatından dolayı büyük üzüntü duyduklarını, kendisini bir kez daha saygıyla andıklarını söyledi.
İpekçi, merhum Mustafa Gümüşdamla’nın ailesi ve çocuklarına destek olmak için sendika olarak gerekeni yapacaklarını bildirdi.
Yöneticiler Kurulu toplantısına TGS Genel Merkez Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu üyeleri ve şube yöneticileri katıldı. Adana’yı Merkez Disiplin Kurulu üyeleri Durmuş Ali Başkan, Ramazan Şanıvar, TGS Adana Şube Başkan Yardımcısı Salim Büyükkaya, Şube Mali Sekreteri Halil Akılevi temsil etti.