Murat Berhun 
Adanahabermerkezi.com
Objektif daha da önemlisi demokrat bir yayın çizgisi olan Hürriyet Gazetesinin özellikle internet sayfası olan hurriyet.com.tr'de CHP'ye ayrılan haber alanlarının giderek azalması dikkat çekiyordu. Bu konuda özellikle CHP'ye gönül vermiş vatandaşlar "Haber alma Hakkı"nı kullanmak için Hürriyet okuduklarında ya da Hurriyet.com.tr'de girdiklerinde CHP ile ilgili daha az haber görünce şaşırdı.
Son olarak Hürriyet.com.tr 30 Mayıs'ta yapılan Grup toplantılarında MHP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Parti gruplarında yaptığı konuşmaları ana sayfadan ve en görünür şekilde anbe an yayınlayarak okuyucusuna duyurdu. 13:30'da başlayan CHP grup toplantısı ise Hurriyet.com.tr'de verilmedi. Ya da görünmeyen bir yerden! verildi. "Haber alma hakkını" kullanmak isteyen CHP'ye gönül vermiş vatandaş ise MHP ve Ak Parti gruplarının verildiği gibi veya benzer şekilde görünen bir yerden Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini okuyamadı. 
Ağaoğlu'nun sevgililerinin bile manşetten verildiği Hürriyet.com.tr'nin yaptığı bu davranışa şaşıran vatandaş ise birbirine HÜRRİYET'e ne oldu diye sordu?
Vatandaş ise Kısa Süre Önce Yönetim Kurulu Başkanı değişen Hürriyet'te bu durumun "Gözden kaçan" veya "sehven" yapılan bir hata mı, yoksa Sözcü'nün yaşadığı durumun benzeri yaşanmaması için bir önlem! mi olduğını merak ediyor.
Sözün özü vatandaş şunu merak ediyor?
"Hata" mı yapıldı? Yoksa HÜRRİYET te bitti mi?