Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Genel Başkan Özden Güngör, Denetim Kurulu Üyesi Sefa Apaydın ve Kimya Mühendisleri Odası (KMO) Genel Başkanı Ali Uğurlu, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Semih Karademir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
ÇGC Başkanı Esendemir, 29.su yapılan genel kurul sonrasında yeni bir şevk ve heyecanla hizmetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, basının durumu ve çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdi.
Esendemir,  sarı basın kartı sahibi 274 ÇGC üyesi bulunduğunu, basın çalışanlarının sorunlarının çözümü ve halkın doğru bilgilendirilmesini sağlamanın mücadelesini verdiklerini anlattı.

ZMO Genel Başkanı Güngör ve KMO Genel Başkanı Uğurlu, Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.
Güngör, ziraat mühendisleri olarak çalışmalarında her zaman insan sağlığını ön planda tuttuklarını ifade ederek, amaçlarının halkın doğru yönlendirilmesi, meslektaşlarının bilgilendirilmesi, üreticinin sağlıklı üretim ve tüketicinin de sağlıklı tüketim alışkanlığı kazandırılması olduğunu bildirdi. 
ZMO Adana Şube Başkanı Karademir de zirai faaliyetlerin bilinçli gerçekleştirilmesi ve kamuoyunun doğru şekilde aydınlatılmasını önemsediklerini, bu konuda medyaya önemli görev ve sorumluluk düştüğünü ifade etti.