11.01.2018 tarih ve 0 549 347 .. .2 nolu telefondan Saat 14:15'te gerçekleşen aramada konuşan ve adının Serdar Yılmazer olduğunu söyleyen kişi, Editörümüz Muırat Berhun'a sert tonla, "Esra Erol'a Adana'dan bir yalanlama daha" başlıklı haberimizde yer alan "Esra Erol'un başka konu bulamadığı ve iyi reyting aldığı için Adana olayını sürdürdüğü" yorumlu girişgahımızdan rahatsızlık duyduğunu ve ifadenin kaldırılmasını istedi.
Editörümüz Berhun ise "Adana olayı ne zamandır yayınlanıyor" sorusuna "4 Aydır" cevabı üzerine "Bakın 4 aydır başka konu bulamamışsınız. Ayrıca iyi reyting almazsanız bunu yayınlamazsınız. Demek tespit doğru" sözüne Yılmazer "Ama Esra Erol başka konu bulamıyor, değil. Konu önemli, sürdürüyoruz. Ve o ifadeden rahatsızız" dedi. Berhun ise "Peki madem rahatsızsınız, "Başka konu bulamadığı için" bölümünü çıkarırım ama "iyi reyting aldığı için sürdürdü" ifadesi kalır" dedi.
Bunun üzerine adının Serdar Yılmazer olduğunu söyleyen kişi "Avukat mısınız, gazeteci mi? Yoksa Sizde mi çocuk kaçırma olayında berabersiniz" iftirasını attı. Editörümüz çok sert bir tonla olaya tepki gösterince Yılmazer, "bakın siz buna nasıl sinirlendiyseniz bizde "Başka konu bulamadı, iyi reyting aldığı için sürdürdü" ifadelerinden rahatsız olduk" dedi.
Yani Esra Erol'un ekibinden olduğunu söyleyen kişiye göre, "4 ay aynı konu işlendiğinde (Başka konu bulamama) ve çocuk kaçırma olayı içinde yer alma" aynı derecede sinir olunacak bir durummuş.

Editörümüz Murat Berhun'un notu:

Her iddia ıspatlanmaya muhtaçtır. Ve özellikle kamuoyunu ilgilendiren iddialar sonuna kadar yetkililerce araştırılmalı ve sonuçlandırılmalıdır. Ancak iddialar ıspatlanana kadar kimse suçlu ilan edilmemelidir.
Ve Hiçbir Allahın kulu, kimseyi kendi gibi düşünmediği için "Sizde mi çocuk kaçırma olayında berabersiniz" iftirasını atamaz. Bu tek kelimeyle hainliktir. 
Atarsa gerçek suçluları saklama girişiminde bulunmuş olur.  Ve aslında gerçeği bulmak değil, şov yapma amacındadır.