Bu arada Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Kekeç Türkiye Acil Tıp Derneği(TATD) Toksikoloji çalışma grubunun Başkanlığını yapacağı belirtildi.

Türkiye Acil Tıp Derneği Toksikoloji Çalışma Grubu Başkanı ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Zeynep Kekeç,  toplantının açılış konuşmasında Klinik Toksikoloji nin önemini ve Acil Tıp uzmanlığındaki yerini belirtti. Kekeç, bölgesel olarak zehirlenme olgularının etkin tanı ve tedavisinde Çukurova Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı nın deneyimlerinin önemli olduğunu ederek kurs sonundxa katılımcıların son derece değerli bilgilerle buradan ayrılacağını dile getirdi.

Kursa eğitmen olarak katılan Çukurova Üniversitesi Acil Tıp, Mersin Üniversitesi ve Adana Başkent Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri ile Antalya EAH Acil Tıp Kliniğinden ve Ankara dan gelen eğitmenlere de teşekkür eden Kekeç,yine deneyimlerden karşılıklı olarak yararlanılacağını da sözlerine ekledi.

İlgiyle takip edilen kursa Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Asistanları, Adana Şehir Hastanesi Asistan ve Uzmanları, Mersin Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Asistanları ile çevre il ve ilçelerden Acil Tıp Uzmanı ve Acil hekimleri katıldı.

Düzenlenen kurs sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.