Son olarak AK Parti Çukurova ilçe teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı da, bölgelerinde oturan 50 bayanı araçla KETEM’e götürerek muayene ettirdi.

Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, Çukurova  Kadın Derneği (ÇUKADER)   Başkanı Fatma Ülger ile yönetim kurulu üyeleri, KETEM’ de bulunan doktor ve hastaları ziyaret ederek birer çiçek verdi.

Halk Sağlığı Kanser Şube Başkanı Dr. Kemal Bahadır Coşkun’dan bilgi alan Aslı Çelik, KETEM’ de muayene olmaları için herkese ulaşmaya çalışacaklarını söyledi. Başkan Çelik, “Amacımız, devletimizin ücretsiz verdiği bu hizmetten kadınlarımızı haberdar edip bilinçlendirmektir” dedi.

 

HERKES FAYDALANMALI

 

Dr. Kemal Bahadır Coşkun’da, “Kanser’den korkma geç kalkmaktan korkun” diyerek Adana KETEM’in sağlık taramasında Türkiye’de birincisi olduğunu söyledi. Dr. Coşkun, haftada en az 300 ile 350 hastayı taramadan geçirdiklerini dikkat çekti. Bu rakamla Hollanda’yı yakaladıklarını belirten Coşkun, kanserin ve KETEM’ in önemine değindi. Coşkun,“Bu konu üzerinde büyük bir hassasiyet gösteren başkanımız Aslı hanımı ve diğer yöneticileri tebrik ediyorum. Ücretsiz hizmetimizden herkes faydalanmalı” diye uyarıda bulundu.

Kadın kolları Başkanı Aslı Çelik, Halk Sağlığı Kanser Şube Başkanı Dr. Kemal Bahadır Coşkun’a vatandaşa gösterdikleri ilgiden dolayı çiçek verdi. Diğer AK Partili kadınlarda KETEM’ de muayene olan bayanlara birer buket çiçek takdim ederken, “Geçmiş olsun” dileklerinde bulundular.

Taramaya gelen kadın hastalarda partililere ve sağlık çalışanlarına kendilerine gösterdikleri   ilgiden dolayı teşekkür ettiler.