Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılara Tarsus ilçesine gerçekleştirilen ziyarete Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu’ndan Ecz. Erdem Kızıltepe ve Ecz. Fulya Akgün eşlik ederken, Gençlik Komisyonundan eczacılar da katıldı.

YAŞLILARIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLMAK, MUTLU EDİYOR

Amaçlarının yaşlı insanlara sahip çıkmak olduğunu ifade eden Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe ve Ecz. Fulya Akgün, açıklamalarında “Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların isteklerini yerine getirmek bizlere büyük mutluluk veriyor. Eczacılık Bayramımızda onları da mutlu edebilmek, yaşamlarına dokunabilmek, yüzlerinde tebessüm olmak bizleri de sevindiriyor. Yaşlılarımızı hatırlamak ve onlarla birlikte olmak, farklı mekanlarda onlarla vakit geçirmek ayrı güzel. Tüm yaşlılarımızın sağlıklı günler geçirmeleri arzusundayız. Her bireyin huzurevlerini ziyaret edip, yaşlılarımızın hayır dualarını almaları gerektiği inancındayız. Biz bu etkinliğimizi kutsal buluyoruz.” dediler.

ESHAB-I KEHF ZİYARET EDİLDİ

Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden başlayan gezide ilk olarak Tarsus’ta bulunan Yedi Uyurlar İnanışı’nın en önemli merkezi olan Eshab-ı Kehf ziyaret edildi. Doğal bir çöküntünün mağara şeklini aldığı Eshab-ı Kehf’i merakla izleyen huzurevi sakinleri Tarsus Şelalesinin manzarası eşliğinde yenilen yemeğin ardından ADEO yöneticilerine teşekkür ederek, sevgi gösterdiler.

TÜLÜ, “ADEO’YA HASSASİYETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Adana Eczacı Odası Yöneticilerinin ve eczacıların ‘14 Mayıs Eczcılık Bayramı’nı kutlayan Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ünzile Uzun Tülü, “Adana Eczacı Odası Yöneticileri sağ olsunlar bizi unutmuyorlar. Her yıl düzenli olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı bölgemizin gerek doğal, gerek tarihi mekanlarını gezdirip, güzel bir gün geçirmelerine neden oluyorlar. Yaşlılarımız farklı bir gün geçiriyor ve mutlu oluyorlar. Bu hassasiyetlerinden dolayı oda yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.