Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından yılın son akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kurulda çeşitli konular ele alınırken fakülte ve Balcalı Hastanesi’nin çeşitli bölümlerinde görevli bilim insanlarına 2016-2017 yılları arası verilen 62 akademik unvanla ilgilide bir tören düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas ve Dekan Yardımcıları, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ve Başhekim yardımcıları ile diğer  akademisyenlerin katıldığı kurulun sonunda düzenlenen tören de konuşan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas, Fakülte olarak eğitim ve araştırmaya büyük önem verdiklerinin altını çizerek çalışmalarını bundan sonraki süreçte de bu yönde sürdüreceklerinin altını çizdi. Özbarlas, akademik unvan alamaya hak kazanan hekimleri de kutlayarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.


Özbarlas’ın konuşmasının ardından ilk olarak 2016 yılında akademik unvan almaya hak kazanan 4 profesör, 7 Doçent ve 11 Yardımcı Doçente ödül plaketleri Dekan Serdar Özbarlas ile Dekan Yardımcıları Tunay Sarpel ve Prof Dr. Ufuk Mete tarafından verildi.

Daha sonra 2017 yılında akademik unvan almaya hak kazanan 9 Profesör, 23 Doçent ve 8 Yardımcı Doçente ödül plaketleri yine Dekan Serdar Özbarlas ile Dekan Yardımcıları Tunay Sarpel ve Prof Dr. Ufuk Mete tarafından verildi.