Balcalı Hastanesi'nin Yemekhane'sinde düzenlenen ayın personeli törenine Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, Hastane Müdür Yardımcısı Ramamazan Çakır, Sultan Öğrük, hizmet alımı yetkili firma Genel Müdür'ü Metin Öcal ile diğer isimler katıldı.

Törende konuşan hizmet alımı yetkili firma Genel Müdür'ü Metin Öcal, 2014 Yılı'nın son ayın personeli uygulamasını gerçekleştirdiklerini ifade ederek yeni yılla beraber bu uygulamanın daha da genişleyerek devam edeceğinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan Balcalı Hastanesi Başhekim'i Prof. Dr. Yeşim Taşova ayın personeli seçilen isimleri kutlayarak gönül ister ki tüm arkadaşlarımız için bu tarz teşvik ve motivasyon artırıcı çalışmalar yapalım, ancak tüm çalışanlarımız bizim için aynı değerde ifadelerini kullandı. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personeli kutlayan Taşova yeni yılın tüm çalışanların beklentilerini karşılayacakları bir yıl olması dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından ayın personelleri seçilen Kulak Burun Boğaz Servisi Temizlik Personeli Halil Altınöz ile Yemekhane Personeli Ali Deliosmanoğlu'na ödülleri Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova ve diğer isimler tarafından verildi.