Bu kapsamda hastane Nöröloji servisinde görevli temizlik personeli Cahit Kubat ayın personeli seçilerek ödüllendirildi.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'n de personeller arası motivasyonu geliştirmek ve birlikteliği sağlamak amacıyla hizmet sağlayan özel şirketin öncülüğü ve hastane yönetimin katkılarıyla ayın personeli uygulaması başladı.

Düzenli, çalışkan ve hasta yakınlarından gelen teşekkür mesajları gibi kriterlere uyan personellere bundan böyle çeşitli ödüller verilecek. Bu uygulamanın ilki Nöröloji servisinde gerçekleşti. Serviste temizlik görevlisi olarak çalışan Cahit Kubat'a Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş Hastane Müdür Yardımcısı Sultan Öynük, özel firma genel müdürü Metin Öcal ile Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Çifçi, şef Savaş Ceylan ve diğer yetkililer sürpriz yaparak ayın personeli seçildiğini söylediler.

Kubat'a ödüllerini Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dinçer Yıldızdaş ile diğer yetkililer verdi. Özel firma genel müdürü Metin Öcal bu uygulamanın amacının personeller arasında motivasyonu sağlamak ve birlikteliği artırmak olduğunun altını çizerek uygulamayı geleneksel hale getirerek her ay yapacaklarını vurguladı.

Ayın personeli seçildiğinden haberi olmayan ve duruma oldukça şaşıran 28 yaşında ki Cahit Kubat ise 7 yıldır Balcalı Hadtanesi'nde görev yaptığını, ayın personeli seçilmekten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Nöröloji Servisinde gerçekleşen mini törenin ardından çalışma arkadaşları da Kubat'ı tebrik etti.

Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş ise hastane yönetimi olarak hangi pozisyonda olursa olsun çalışma arkadaşlarımızla uzun soluklu olarak bir arada olmayı tercih ediyoruz çam sakızı çoban armağanı da olsa bu tür uygulamalarla bizimde personellerimize teşekkür etme şansımız oluyor ifadesini kullandı.