Balcalı Hastanesi'nin tüm bölgeye hizmet verdiğinde göz önüne alındığında mevcut santral sisteminde özellikle randevu irtibatlarında hastaların hastaneye erişiminde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. Ayrıca bazı polikliniklerde randevu süreleri çok ileri tarihlere atılıyordu. Tüm bu sıkıntıları göz önüne alan Balcalı Hastanesi Başhekimliği bir çalışma başlattı. Kurulan çağrı merkezi birimi ile vatandaşlar artık 444 44 94 numaraları telefonu arayarak randevularını daha kolay bir şekilde alabilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş yapılan çalışma ile kalite standartları çerçevesinde vatandaşa daha iyi bir hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Yıldızdaş, hastaların artık 444 44 94 numaralı çağrı merkezini arayarak burada bulunan görevli arkadaşlar vasıtası ile randevularını gerek poliklinik gerekse özel muayene biriminden rahatlıkla alabildiklerini dile getirdi.

Balcalı Hastanesi İçin Randevu Nasıl Alırım

444 44 94 numaralı çağrı merkezinin şuan için 08:00- 17:00 saatleri arasında hizmet verdiğini vurgulayan Yıldızdaş, sistemle ilgili alt yapı çalışmalarının devam ettiğini, yaklaşık bir aylık zaman zarfı içerisinde teknik altyapınında tamamlanmasının ardından çağrı merkezi numaralarının artacağını, aynı anda 49 kişinin arayabileceğini belirttti. Yıldızdaş ayrıca altyapı tamamlandığında hastaların saat 20:00' ye kadar çağrı merkezini arayarak randevu alabileceğinin altını çizdi. Yıldızdaş kendi çalışma sistemlerinden dolayı şimdilik çağrı merkezine dahil olmayan bazı poliklinikler de olduğuna vurgu yaparak hastaların yine 444 44 94’ü arayarak bu konuda da bilgi sahibi olabileceklerini söyledi.

Bu arada hastalar randevu iptal ve randevu değişim talepleri için yine 444 44 94 numaralı çağrı merkezini arayarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.