Adana’nın en teknolojik ve en güvenilir ağız ve diş sağlığı polikliniği Beyaz Diş II hizmete açıldı. Diş Hekimi İbrahim Kocacık, “Önceliğimiz hasta memnuniyeti. Tecrübeli ve başarılı hekim arkadaşlarımla birlikte hastalarımıza en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Diş Hekimleri İbrahim Kocacık, İsa Tekgül, Mehmet Tuzlalı, Mehmet Şahan, Berzan Özpolat ve Yücel Çulha’nın hizmet vereceği Beyaz Diş II Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılan törenle hizmete açıldı. Ağız ve diş sağlığı alanında sektörün ihtiyaç duyduğu dinamizm ve teknolojik yaklaşımları bir araya getirdiklerine belirten Diş Hekimi İbrahim Kocacık, “Genç ve yetenekli diş hekimlerimizle her şeyden önce Adana halkına yakışır çok geniş kapsamlı bir poliklinik açma hayalimizi gerçekleştirmiş olduk. Polikliniğimizde en gelişmiş donanımlarla cerrahi, implant, tedavi, ortodonti, diş temizliği, botoks, protez tedavileri ve çocuk dişleri tedavisi konularında üst düzey hijyen anlayışı ile halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Atatürk Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan polikliniğin açılışını Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, MHP MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ilçe başkanları İbrahim Kara, Yusuf Kanlı ,Mehmet Özcan ,Hüseyin Tomlukçu açılışı yaptı. Açılışa ayrıca Yargıtay üyesi Fevzi Elmas, Cumhuriyet Savcısı Muaffak Özsoy ile ceza ve hukuk hakimleri, MHP İl ve İlçe Kadın Kolları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.