CHP Adana Milletvekili Ecz. Burhanettin Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ecz. Yüksel Coşkun, dağıtım kanalı temsilcileri ile eczacı ve ailelerinin katıldığı, Adana Sheraton Otelde düzenlenen törende konuşan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, “Öncelikle tüm eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Bayramını kutluyorum. Türkiye’de yaşanan siyasi, ekonomik sıkıntıların bittiği, eczacıların yaşadığı sıkıntıların bittiği, hep birlikte güzel 14 Mayıslar kutlamayı temenni ediyorum. Ama sıkıntı ne olursa olsun bizler omuz omuza yan yana mücadele ederek eczacılığa ve örgütlülüğe sahip çıkmak gerekiyor.” dedi.

ECZ. BULUT, “ADEO YAPTIKLARIYLA TÜRKİYE'YE ÖRNEKTİR”

Konuşmasında her toplumun sıkıntıları, sorunları olduğunu ifade eden CHP Adana Milletvekili Ecz. Burhanettin Bulut, “Çok güzel bir mesleğimiz var. Oda başkanı iken eczacılarla ilgili konulara vakıf oluyorduk. Ama siyaseten tüm toplumu kapsıyoruz. Her kesimin belli sıkıntıları var. Ama en az sorunu olan meslek eczacılık. Çünkü halkla sağlık sunuyorsunuz. Bunun verdiği bir kutsallık var. En azından bu açıdan mesleğe sahip çıkılmalı. Adana Eczacı Odası yaptıklarıyla Türkiye'ye örnek bir odadır. Yaptığı her eylem hak aramalarının yanında yaptığı en güzel şey genç eczacılara sahip çıkıyor olmasıdır.” diye konuştu.

DUAYEN ECZACILARA PLAKET

Eczacılık mesleğinde 50 yılını dolduran Ecz. Şencan Öztürk, plaketini ADEO Başkanı Ecz. Ersun Özkan’dan alırken, Meslekte 30 yılını dolduran Ecz. Ayfer Bilgiç, Ecz. Bahar Çapraz, Ecz. Bedir Cem Turhan, Ecz. Filiz Özkan, Ecz. Habil Uçaral, Ecz. Hasan Organgil, Ecz. Hatice Ardıç, Ecz. Kemal Toklu, Ecz. Mine Can, Ecz. Mürüvet Akdoğan, Ecz. Nuray Yalçındağ, Ecz. Refihe Karahoda ve Ecz. Sabiha Dalgıç plaketlerini ADEO Yönetim Kurulu üyelerinden aldı.

EDA BABA TAM NOT ALDI

Şarkılara getirdiği başarılı yorumlarıyla bilinen Eda Baba gecede sahne aldı.

80’li yılların şarkısı olan “Her şey seninle güzel” parçasıyla sahneye çıkan Eda Baba, özellikle genç eczacılardan tam not aldı.