”Anne Biliyor musun ?” sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısına katılan Seyhan Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar, Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerinin her zaman destekçisi olduklarını özellikle anne ve bebek konularında ise özel sektörün de destekleri ile daha geniş kitlelere ulaşma noktasında belediyelerin tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Kızının da çocuk doktoru olduğuna değinen Karalar, daha sağlıklı bir gelecek ve neslin temellerinin atılacağına inandığı sağlık toplantılarının devam edeceğini belirtti.

Biocodex Türkiye Müdürü Önder Işınay projelerinin herhangi bir ticari amacı olmadığını belirterek şunları söyledi;

“Biocodex olarak geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde anne ve bebek sağlığı konusunda bir araştırma gerçekleştirdik. Bu araştırma sonucunda gördüğümüz kadarıyla, içerisinde bulunduğumuz dönem itibariyle annelerimizin kafaları özellikle bebek bakımı konusunda verilen bilgiler konusunda hayli karışık. Her gün gerek sosyal medya gerekse de görsel veya işitsel medyadan o kadar çok bilgi kendilerine veriliyor ki, neyin doğru neyin yanlış olduğu noktasında kafaları hayli  karışık. Buradan yola çıkarak Biocodex Türkiye olarak, herhangi bir ticari beklentimiz olmaksızın bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirelim istedik.”

Yıllardır bebek bakımı konusunda ebeveynlerin güvendiği bir marka olan Biocodex, “ Anne biliyor musun ? ” projesiyle, sağlık profesyonelleri ile ebeveynleri bir araya getirecek. Çukurova Tıp Fakültesi Çocuk Ana Bilim Dalı Bölümü’nden Prof. Dr. Nejat Narlı ve sosyal medyada annelerin en fazla takip ettiği “ gebbepinar ” olarak tanıdıkları Ebe Pınar Mallı İzmirli annelerle bir araya gelerek, onlara bebek bakımı konusunda hayatlarını kolaylaştıracak, uygulamalı bilgileri aktaracaklar.

Adana Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak toplantı, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 02 Şubat 2018 Cuma günü, 11.00-13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.