Genetik faktörler
Baydan, bölgesel fazlalıkların, kadın ya da erkek, genç ya da yaşlı herkesin korkulu rüyası olduğunu belirterek, '' Eğer basen, göbek ve uyluk gibi belirli bir bölgenizden  zayıflamak istiyor fakat bunu başaramıyorsanız umutsuzluğa düşmeyin. Genetik faktörlerden ve vücut yapısından kaynaklı bu fazlalıklara diyet de çözüm değil. Bu nedenle VelaShape artık kaçınılmaz bir zorunluluk halini alıyor'' dedi.

Ağır diyetler  üzüyor

Sindirim yoluyla zayıflamaktan, ağır diyetlerle uğraşmaktan hoşlanmayanların da bu cihazla mucizelere tanık olabileceklerini anlatan Ebru Baydan, '' Bölgesel fazlalıklarınız, selülitleriniz ya da pürüzlü bir cildiniz varsa mucize cihaz, FDA onaylı VelaShape sizi vücudunuzla barıştıracaktır'' diye konuştu.

Kadınların yüzde 80'inin ortak sorunu

Selülitin ise günümüzde özellikle ergenlik sonrasında  kadınlarda görülen bir cilt problemi olduğunu vurgulayan Ebru Baydan, ''Genç-yaşlı, zayıf-şişman fark etmeden yüzde 80'e yakın kadının sorunu haline gelmiştir. Kişiden kişiye farklılık göstermekle birlikte, önemli nedenlerinin başında genetik yatkınlık ve  hormonların etkisinin geldiğini ifade etti.

Yetersiz sıvı alımı

Ebru Baydan, yetersiz sıvı alımının da selülitte önemli bir etken olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti: ''Diğer etkenler dolaşım bozukluğu, sağlıksız ve düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamdır. Bu nedenlere bağlı olarak deri altındaki yağ hücreleri büyüyüp genişleyerek dolaşımda bozukluklar meydana getirir. Bu bozukluklar özellikle kalça, bacak ve basen bölgelerinde portakal kabuğu görünümlü hasarın ortaya çıkmasına neden olur. Bütün kadınların korkulu rüyası haline gelen selülitden kurtulmak, içinde bulunduğumuz bahar aylarını güzel değerlendirip yaptıracağımız bir VelaShape tedavisi ile yüzde100 mümkündür.''

Güvenli ve cerrahi olmayan çözüm

Baydan, radyofrekans, kızılötesi, vakum ve mekanik masaj sistemleri etkisi ile ilk seanstan itibaren vücut çapında incelme ve selülit görünümünde iyileşme sağlayan VelaShape ile haftada 1 ya da 2 seans ve 30-45 dakika olmak üzere ortalama 8 seansta arzu edilen görünüme ulaşıldığını ifade etti. Baydan,  bu uygulamanın güvenli ve cerrahi olmayan çözüm olarak günümüz kadınlarının en önemli tercihi olduğunu sözlerine ekledi.