Doğal Doğum Derneği, bebek bekleyen gebeleri bilgilendirmek ve doğuma hazırlanmalarına yardımcı olmak için 7 Ocak Perşembe günü saat 14.00 ile16.00 arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gebelerle bir araya gelecek.

Tüm gebelere açık olan “Doğuma Hazırlık Kursu”nda Operatör Doktor Ebru Ünal, Doğum Koçu Tülay Özmen ile Ebe Filiz Yalçın Atış gebelere “Sağlıklı bir gebelik geçirmek için yapılması gerekenler, Doğum nedir? Kimler normal doğum yapabilir? Doğuma hazırlık ve doğumda yapılacaklar, Nefes eğitimi, Ten tene temas neden önemli? Anneliğe hazırlık” başlıkları altında bilgi verecek.

Doğal Doğum Derneği olarak kadınların hamilelik süreci ve doğum hakkında doğru bilgi sahibi olmasını amaçladıklarını belirten Doğal Doğum Derneği Başkanı Operatör Doktor Ebru Ünal, “Daha önce derneğimizde verdiğimiz eğitimi Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda vereceğiz. Bu sayede daha çok gebeye ulaşıp, daha çok gebeyi bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bu kurslarda alınan eğitimler, gebelerin daha kolay doğum yapmalarına yardımcı oluyor. Tüm gebeleri bu eğitime bekliyoruz. Desteklerinden dolayı da Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.