Adana Diş Hekimleri Odası ile Bego implantı ‘CAD-CAM’ semineri düzenledi. Seminere Almanya’dan Bego Uluslararası Ürün Müdürü Christoph Stavfenbiel konuşmacı olarak katıldı.

“TASARIMLAR DİJİTAL BİLGİSAYARLARLA YAPILIYOR”

Seminerin açılış konuşmasında güvenle kullanılan yenilikçi ürünleri meslektaşlarına tanıtıp, bilgilerini güncel tutmaya çaba harcadıklarını söyleyen Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Yerel ve uluslararası alanda faaliyet gösteren kuruluşların yetkililerini siz değerli meslektaşlarımızla buluşturarak yüksek kalite ve fonksiyonelliğe sahip materyaller hakkında bilgi güncellemesi yapıyoruz. Mesleğimizde dönem dönem önemli gelişmeler yaşandı. Dişe kimyasal olarak yapışan çeşitli dolgu malzemelerini yapay diş kökü olan implantlar takip etti. Geldiğimiz noktada dijital sistemler artık olmazsa olmazımız olmuştur. Bugün Almanyadan gelen konuşmacımız bizlere CAD-CAM yani tasarım ve üretimde bir takım fonksiyonları yerine getiren dijital bilgisayarların kullanılmasıyla ilgili teknoloji hakkında bilgi verecek. Hem bizlerin hem de hastaların zaman kaybını önleyecek bu uygulama için değerli konuğumuza ülkemize, Adanamıza hoş geldin diyor,  bizlere aktaracağı bilgiler için de teşekkür ediyorum.” dedi.

‘Cad-Cam/3 Shape Alonfour’ konulu seminer veren Bego Uluslararası Ürün Müdürü Christoph Stavfenbiel, tercüman aracılığı ile katılımcı hekimlerin merak ettiği soruları yanıtlayıp, çözüm önerilerinde bulundu.