“İmplant Çevresi Yumuşak Doku Yönetimi ve Periimplantitis Tedavi” konulu bilimsel toplantıya Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Periodontoloji Uzmanı, Dr. Gassan Yücel ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periontoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Mehmet Yalım konuşmacı olarak katıldı.

DT. GÜLER, “MEZUNİYET SONRASI EĞİTİMLERİMİZİ DÜZENLİ YAPIYORUZ”

Diş hekimliğinde çığır açan dental implantların teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek üyelerini bilgilendiren eğitimler vermeyi görev edindiklerini söyleyen Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “TDB Akademi ile birlikte mezuniyet sonrası eğitimlerimizi sürekli olarak düzenli yapıyoruz. Mesleki yenilikleri yakından takip edip, diş tedavisi sonucunda hastalarımıza konforu yaşatmak amacındayız. Bugün İmplant Çevresi Yumuşak Doku Yönetimi ve Periimplantitis Tedavisi konularında bilgi alacağız. Ben katkı koyan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“ODANIZA SAHİP ÇIKIN”

Diş hekimlerini 28 – 29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak genel kurula katılmaya ve seçimde oy kullanmaya davet eden Başkan Dt. Güler, “Genel kurula katılarak ödediğiniz aidatların nerelere gittiğini, yönetim kurulunun çalışmalarını sorgulayınız. Odaların yaşatılması için her diş hekimi odasına sahip çıkmalı, toplantılara katılmalıdır. Odalarımız mesleğimizin gelişmesine katkı koyduğu gibi meslektaşlarımızın menfaatinide korumaktadır. Gerektiğinde bir meslek örgütü olarak yaşadığımız kente karşı duyduğu sorumluluk gereği duruş sergilemektedir. Uygulamaya konulan yanlış yönetmeliklerin düzeltilmesi konusunda gerek oda gerekse TDB olarak müdahale etmekteyiz. Birlikteliğimizi, dayanışmamızı koruma adına ise mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Uzman Dtç Gassan Yücel ve Prof. Dr. Mehmet Yalım, ‘İmplant Çevresi Yumuşak Doku Düzenlemeleri, İmplant Komplikasyonları Ve Çözüm Önerileri, İmplant Yerleştirme Sonrası Periimplantitis, İmplant Çevresi Dokularının Değerlendirilmesi, İmplant Çecresi Kemik Ve Yumuşak Doku Gerekliliği, Cerrahi Öncesi Ve Proyez Sonrası Yapılabilecek Müdahaleler, Auğmentasyonda Anterior ve Posterior Bölgedeki Farklılıklar’ konularında katılımcı diş hekimlerine bilgi aktardılar.