Adana Diş Hekimleri Odası ile EDAD’ın birlikteliğiyle Adana Sheraton Otelde düzenlenen, “İPRF: Ne Zaman, Nerede, Nasıl? Workshop” programına Adana, Mersin, Antakya ve bölgedeki diğer illerden diş hekimleri katıldı.

TEKNOLOJİK GELİŞMELERİN TAKİPÇİSİYİZ

Mesleki olarak her türlü gelişmeyi yakından takip ettiklerini söyleyen Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, yaptığı açılış konuşmasında “Gün geçmiyor ki mesleki yeni teknolojik gelişme ile karşı karşıya kalmayalım. 32 yıllık bir hekim olarak gelişmenin boyutunu sizlere hissettiğim gibi anlatmak istiyorum. İPRF dediğimiz çalışma; biz bir insanda aldığımız kanı bir doku haline getirip, tekrar kendisine geri veriyoruz. Bu uygulama bu teknoloji ile muayenehane düzeyinde ülkemizin her yerinde yapılabilir hale gelmiştir. Bu durum hem insanlarımız için hemde biz hekimler için son derece anlamlıdır. Tüm bunlar bilimsel ve teknolojik gelişmelerin mesleğimize yansımalarıdır.” dedi

TEKNOLOJİYİ KULLANIYORUZ

Cad/Cam sistemleri ve Dijital Tomoğrofininde teknolojik gelişmeler neticesinde diş hekimliği mesleğinde yer aldığınıda ifade eden Başkan Dt. Güler, “Bugün diş hekiminin olduğu her muayenehanede implant tedavisinin uygulanabiliyor olması ve hastaların bu tedaviye erişebiliyor olması büyük kazançtır. Bu yüzden teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, içselleştirmeye devam edeceğiz. Bu gün burada bizlere PRF konusunda bilgilenme yapacak olan değerli Dr. Haşmet Gökdeniz hocamıza şükranlarımızı sunuyorum.” diye konuştu.

DR. HAŞMET GÖKDENİZ, EĞİTİM VERDİ

Başkan Dt. Fatih Güler’in konuşmasının ardından Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Haşmet Gökdeniz, “İPRF: Ne Zaman, Nerede, Nasıl?” başlığıyla ‘A-PRF Uygulamaları, Workshop (PRF) ve Hastadan kan alınarak A-PRF / İPRF hazırlanması’ konularında katılımcılara eğitim verdi.