Adana Eczacı Odası Başkanlığı seçimlerinde güven tazeleyen Ersun Özkan, seçimlerin geride kaldığını, tüm meslektaşları ile birlikte el ele çalışmayı sürdürecekleri
ni söyledi.
3 listenin yarıştığı 4. Bölge Adana Eczacı Odası olağan Genel Kurulu’ndan  853  üyeden 783’ü 4 ayrı sandığa giderek tercihte bulundu. Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak’ın da oy kullandığı Adana Eczacı Odası seçimlerine Ersun Özkan, Ahmet Han Alpman ve Mehmet Emin Temizer listeleri ile gidildi. 
Yapılan oylamada eczacılar Mavi listede yer alan mevcut Başkan Ersun Özkan’a 521 oy verirken yeni yönetim kurulu  Mürsel Yalbuzdağ, Erdem Kızıltepe, Sühendan Toksöz, Tuba Ulular Deveci, Fatih Bektaş  ve Betül Taştepe'den oluştu.
Seçimde, diğer adaylardan Ahmet Han Alpman’a 310, Mehmet Emin Temizer’e  ise 39 oy çıktı.
Ersun Özkan Listesindeki adaylardan Faruk Önal, Ömer Özkardeşler ve Gülşah Yılmaz Denetleme Kuruluna,  Ali Çevrim, Nejla Yıldız, Hakan Çelik, Meltem Büyükbayram ve Fahri Mert Haysiyet Divanına, Büyük Kongre Delegeleri ise TEB Başkanı Erdoğan Çolak, Ersun Özkan, Mürsel Yalbuzdağ, Muhittin Zeyneloğlu, Talat Dağlı, Dinçay Bahçeci ve Kezban Tangerli Atıcı seçildi.
Adana Eczacı Odası Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Eczacı  Ersun Özkan, yaptığı açıklamada, "Seçimlerimize 3 liste olarak yarışmamız meslektaşlarımızın örgütlerine ve mesleğimize sahip çıkmasının göstergesidir. Demokratik ortamda tatlı bir rekabet içerisinde geçen seçimlerimizde eczacılarımızın tercihi sonucu listemiz blok olarak kazandı. Bu anlamda tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık seçimleri geride bırakıp diğer arkadaşlarımızla birlikte mesleğimizin gereği için elele çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.