Asu Dental' in faaliyet alanının Nucleoss Marka Diş İmplantı ve Diş Hekimi Sarf malzemelerini en ekonomik fiyatlarla diş hekimleriyle buluşturmak olduğunu söyleyen ASU Dental sahibi Atike Üzer, yaptığı açıklama da “Asu Dental olarak müşteri memnuniyetini birinci sırada tutmaktayız. İstihdam ettiğimiz personel sayısıyla bölgemize profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Türkiye'nin ilk implant bölge bayisi olarak müşterilerine ulaştırdığı ürün sayısıyla bu pazarda lider durumundayız. Yeni açtığımız bu yerde 2015 yılı hedefimize yenilikler koyduk. Adana’da bir ilki gerçekleştirerek implant eğitimi ve kurs merkezi açtık. İmplant eğitimi konusunda müşterilerimize daha nitelikli destek vereceğiz” dedi.

 

MESLEĞİMİZİN GELİŞMESİNE KATKINIZ OLACAKTIR

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, “İmplant sektörünü yakından takip ediyoruz. Yerli implant’ın ülkemiz ekonomisine büyük bir katkıda bulunduğuna inanıyoruz. Cari açığın kapanmasında yerli implant’ın etkisi çoktur. Geçtiğimiz yıl 400 bin implant kullanılmış. Bu yıl bu sayının 500 bine çıkacağı bekleniyor. Büyük bir kısmı ithal olan bu implatların yerli implat payı %25 seviyesindedir. Yerli implantta bu seviyenin daha da artmasını temenni ediyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Özellikle Nucleoss İmplat’ın Bölge Temsilcisi Dt. Yakup Andaç arkadaşımızın katkısını önemsiyorum. Bu alanda çok başarılı çalışmaları var. Aile şirketini gün geçtikçe genişletiyor. Kız kardeşiyle başladığı bu yolda emin adımlarını daha ileri atıyor. Burada eğitim salonunun varlığı mesleğimizin gelişimine katkı koyacaktır. Oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Açılışını yaptığımız yeni yeriniz inşallah bereketli olur” diyerek açılış kurdelesini kesti.

Klasik müzik eşliğinde davetlilerin ağırlandığı açılış sonrası konuklara son teknoloji implant ve materyaller hakkında bilgiler verildi.