Hastaların yanı sıra sağlıklı bireylere de psikoloji alanında hizmet vereceklerini anlatan Doç. Dr. Şükrü Uğuz, özellikle kendine güven sorunu yaşayan gençler başta olmak üzere sınav kaygısı ile karşı karşıya olan gruplara da çeşitli eğitimler düzenleyeceklerini anlattı. Uğuz, daha önce İstanbul merkezli olarak yürütmüş olduğu psikoterapi kurslarını Kognitif DavranışTerapileri Derneği ile birlikte Adana’ya vermeye başladıklarını da dile getirdi.

“AKADEMİSİYİ ADANA’YA TAŞIYACAĞIZ”

Yine İstanbul merkezli olarak yürütmüş olduğu ‘DavranışTerapileri Akademisi’ni, Adana’da iş dünyasına aktarmak istediklerini kaydeden Uğuz, kentteki yönetici asistanları, psikolojik danışman ve psikologlar ile birlikte hizmet vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi. Şükrü Oğuz, bugün Türkiye’de marka değeri yüksek birçok firmanın danışmanlığını yaptığınıhatırlatarak, aynı hizmeti Adana’da daha geniş bir platformda vermek istediğini belirtti.

“UĞUZ YENİ MUAYENEHANESİNDE BAŞARILI OLACAKTIR”

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da, üniversite çatısıaltında kendi alanında oldukça önemli çalışmalarda bulunan Doç. Dr. Şükrü Uğuz’u bu çalışmalarını takdir ettiklerini anlattı. Kibar, Uğuz’a yeni muayenehanesinde başarı dileğinde bulunurken, ÇÜ eski Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu da, “Bir dönem birlikte çalıştığımız Sayın Şükrü Uğuz’un bu yeni işinde başarılı olacağına inanıyorum” yorumunda bulundu.