Adana orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısına Ketem (Kanser Erken Teşhis,Tarama ve Eğitim Merkezi) sorumlusu Dr. Ömür kahraman , Kanser Şube Müdürü  Dr. K.Bahadır Coşkun ve Adana Halk Evi Basın Danışmanı Veysel Yıldırım katıldı.

Adana Orman Bölge Müdür Vekili Mustafa Türk eğitim öncesi yaptığı açıklamada; “Verilecek olan eğitimin insan sağlığı açısından önemli olduğuna değinirken, eğitime desteklerinden dolayı doktorlarımıza ve katılan personele teşekkür” etti.

Meme kanserinin belirtileri hakkında bilgi veren Dr. Ömür Kahraman, “Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türüdür ve erken menepozun meme kanseri riskini artırdığını söylerken bu hastalıkla mücadele etme hususunda en önemli konu da erken teşhistir.” dedi. Slayt eşliğinde, kadınlarda sık görülen meme kanseri ve rahim kanseri konularının işlendiği seminere katılan bayanlar soru sorma imkânı da buldular. KETEM de taramaların ücretsiz olduğuna değinen Dr. Ömür kahraman Tüm bayanları Ketem’e davet etti.