Dönüştürücü nefes sistemlerini Türkiye’ye getiren ve ülkemizde “Nefes Koçluğu” sistemini kuran Nevşah Fidan Karamehmet,  Türkiye çapında hayatlara dokunmaya ve mucizeler yaratmaya devam ediyor. Nevşah Fidan Karamehmet, büyük ses getiren “Yeniden Doğuş” kitabında insanlara fiziksel, duygusal, mental ve ruhsal anlamda pozitif değişimler yaşamanın formüllerini aktarmış, yaşamlarında mucizevi değişiklikleri yaratmanın yollarını göstermişti. Kitabının ardından, daha çok kişinin hayatına güzellikler katmak adına, gördüğü yoğun talep üzerine “Nevşah’la Mucizeni Keşfet” seminerlerine başlayan Nevşah Fidan Karamehmet, Türkiye’nin her yerini dolaşarak insanların hayatlarında güzelliklere vesile olmak adına rehberlik ediyor. 

En son Ankara’da düzenlediği ve oldukça yoğun talep gören seminerin ardından şimdi de rotasını Adana’ya çeviren Nevşah Fidan Karamehmet, 2 Kasım Çarşamba günü Divan Adana Hotel’de düzenleyeceği “Nevşah’la Mucizeni Keşfet” semineri ile hayatında mucizevi değişimler yaşamak, huzura, mutluluğa, başarıya ve sevgiye ulaşmak isteyenleri ağırlıyor. 

Seminerlerinde hastalıkları iyileştirme, kandaki oksijen oranını arttırma, konsantrasyonu, zekayı ve hafızayı güçlendirme metotlarını da aktaran Nevşah Fidan Karamehmet, nefes seansları sayesinde, nefes ve düşünce limitlerini aşarak, binlerce kişiyi yaşamlarında iyileştirmek istedikleri noktalarla buluşturuyor, hayatlarında benzersiz değişimlere aracı oluyor.

Nefes seansları ile bugüne kadar binlerce kişinin kanser, astım, anfizem, panik atak, tiroid, kalp, tansiyon, şeker, depresyon gibi rahatsızlıklarını yenmelerine de yardımcı olan Nevşah Fidan Karamehmet ile 2 Kasım Çarşamba günü Divan Adana Hotel’de gerçekleşecek olan “Nevşah’la Mucizeni Keşfet” seminerini deneyimlemek isteyenler www.nevsahfidan.com adresi üzerinden bilgi alabilirler.