Türkiye'nin tedavi olanakları kısıtlı olan bölgelerinde ve dünyanın tıp açısından gelişmekte olan ülkelerinde doğuştan dudak-damak yarığı, yanık, savaş yaralanmaları veya sonradan oluşmuş sakatlıklardan yakınan insanları plastik ve rekonstrüktif cerrahi yardımı ile tedavi etmek ve bu tür engelli insanları topluma kazandırma amacı taşıyan İnterplast Türkiye Derneği'nin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Hipokrat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gelen kurul saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve kongre divanının seçilmesiyle başladı. Yönetim kurulu çalışma programı ile mali raporun okunup ibra edilmesiyle devam eden İnterplast Türkiye Derneği Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim, denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı.

Mevcut başkanlığı yürüten, ÇÜ Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Metin Yavuz, Oybirliğiyle bir kez daha yönetim kurulu başkanı seçildi.

Katılımcıların dilek ve temennisiyle sona eren Prof. Dr. OSMAN Metin Yavuz başkanlığındaki İnterplast Türkiye Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Başkan

Dr. Osman Metin Yavuz

II. Başkan Yardımcısı:

Dr. Oğuz Çetinkale

Genel Sekreter:

Dr. Şule Akın

Sayman:

Dr. Eyüphan Gencel

Asıl Üye:

Dr. Deniz İşcen

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Dr. Faruk Akmanlar

Dr. Hasan Murat Gündüz

Dr. Cengiz Eser

Dr. Tamer Seyhan

Dr. Şakir Ünal

Denetleme Kurulu Üyeleri:

Dr. Mustafa Cömert

Dr. Anış Arıboğan

Dr. Erol Kesiktaş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:

Dr. Ersal Kaya

Dr. Recep Anlatıcı

Dr. İbrahim Tabakan