Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafindan hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı  tarafından desteklenmeye hak kazanan '' Sürekli kalite iyileştirme odaklı Kaizen ve Yalın Hastane Sistemleri Eğitimleri Proje'' sözleşmeleri Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ve ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altınsu  arasında imzalandı.
İmza töreni esnasında Adana Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Orhan Görgülü  ve Genel Sekreterlik uzmanları hazır bulundu.
Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ''sağlık tesislerimizde kesintisiz sağlık hizmeti veriyoruz. Bizim için hızlı, hatasız ve kaliteli bir hizmet akışı çok önemli olup, temel israf kaynaklı iş akışlarını ve hizmet süreçlerini önlememiz gerekmektedir. İmzaladığımız bu projenin sağlık ekonomimizde tasarrufu sağlamak amacıyla önemli yararları olacak,  kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum''dedi.
ÇKA Genel Sekreteri Lütfi Altınsu  ''bölgede sağlık alanında çok güzel çalışmalar yapıldığını ve yüksek puan alıp şartlara uyan her türlü sağlık projesine destek vereceklerini belirterek, sağlık projeleri her türlü desteği hak ediyor''dedi.
Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın yeni hizmet binalarına taşınmaları dolayısıyla bölgenin tanınmasına önemli katkı sağlayan, içerisinde Adana motifli ürünlerden oluşan ''Adana İşi'ni'' hediye etti.