Başkan  Memduh Özalp, emniyet teşkilatı ve büyükşehir belediyesi zabıta ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri kontrolleri, ilçelerden Adana'ya giriş güzergahlarında, haftanın hemen her günü sabah 06.00 ile 09.00 arasında yaptıklarını belirtti.

Başkan Özalp, bugüne kadar yaptıkları denetimlerde,üye esnaflardan, süt ve süt ürünü taşıdıkları tankları temiz tutmaları, hijyenik olmaları ve taze ürün taşımaları konusunda uyarılarda bulunduklarını, kurallara uymayan esnaflara da ceza uygulayacakları uyarısında bulunduklarını söyledi.

Özalp,"Denetimlerimizi, emniyet ve büyükşehir zabıtası eşliğinde sürdürüyoruz. Bu konuda gördüğümüz destek dolayısıyla sayın Emniyet Müdürümüz Cengiz Zeybek ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'ye ve daire başkanlarına, emniyet ve zabıta ekiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Emniyetimiz ve zabıtamız bizim her zaman yanımızda. Denetimler nedeniyle, rahatsızlık verdiğimiz üyelerimize de bizi anlayışla karşıladıkları için teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız doğal süt konusunda bize güvensinler. Herşeyi onlara hijyenik ve güvenilir süt ve süt ürünleri sunmak için yapıyoruz.  Üyelerimizin ürünlerini gönül rahatlığıyla alarak, tüketebilirler"dedi.