Ülke genelinde birbiri ardına düzenlenen kampanyalara bir destek de Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Teknokent’ten geldi… ÇÜ Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Kızılay’ın tükenme noktasına gelen kan stoğunun eski seviyesine gelebilmesi için herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.
Stratejist ve Akademisyenler Derneği’nden (SAKA) ve Kızılay Yüreğir Şubesi’nin de katkıda bulunduğu kan bağışı kampanyası etkinliğinde ÇÜ Teknokent’teki firmalar ile SAKA üyeleri  “Bir Bağış Bir Hayat” sloganı ile ülkenin kan ihtiyacına destek oldu.
Şenlik havasında geçen kan bağışı etkinliğinde ÇÜ Teknokent firmalarından çalışanlar kan verme gönüllüsü olurken, SAKA üyeleri de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Donerlerin kan bağışı yapmalarının ardından kokteyle geçilerek enerji depolamaları sağlandı.
 
Prof. Dr. Aydın: “Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Devam Edecek.”
Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde “Bir Bağış Bir Hayat” sloganıyla düzenledikleri kan bağışı etkinliği hakkında bilgi veren ÇÜ Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Kızılay’ın tükenme noktasına gelen kan stoğuna destek olmak amacıyla böyle bir çalışmayı başlattıklarını ifade etti. Benzer sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini de dile getiren Prof. Dr. Aydın, destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
 
Akıncı: “Ülkemizin Yanındayız.”
SAKA Yönetim Başkanı Berat Akıncı ise, yönetim kurulu olarak böyle bir kampanyanın içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “İhtiyaç olunan her an ülkemizin yanındayız.” dedi.