Adana'da yaklaşık 10 yıldır tek kişilik gösteri yapan ve tarzı nedeniyle “Adana'nın Metin Uca'sı” diye bilinen Ergün Aydın Özfırıncı bir ilke imza attı. Özfırıncı, İstanbul'da ve diğer metropol illerde örneklerine çok sık rastlanan kafe ve restoranlarda stand-upı Adana'ya taşıdı.
Ziyapaşa Bulvarın'daki Caddesostan Cafe&Restaurant'ta ilk gösterisini yapan Özfırıncı, bir ilki gerçekleştirmiş olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Özfırıncı, “İstanbul’da İstiklal Caddesi’ndeki, Sıraselviler’deki kafelerde, restoranlarda tek kişilik gösteriler yapılıyor. Adana'da neden olmasın diye düşündüm ve arkadaşlarımla bu fikri uygulamaya geçirdik. Adana’da ilk defa burada, yani Caddebostan’da şimdilik cuma günleri yapacağım. İnsanlar yemeklerini yerken, içeceklerini içerken sahneye çıkıp stand-up yapacağım. Gelen insanlar hem yemeklerini yiyecek hem de eğlenecekler. Ben başlattım ama umarım yaygınlaşır” dedi.
Gösterisine izleyicilerin de zaman zaman katkı verdiği Özfırıncı, Caddebostan Cafe&Restourant'ta her cuma 20.00'de gösterilerine devam edecek.