Yüreğir Özdenspor tesislerinde düzenlenen törende çiftin nişan yüzüklerini Adana basınının ünlü isimlerinden Ramazan Akyürek taktı.

Nişan yüzüklerini takmadan önce bir konuşma yapan Akyürek genç çifte birtakım tavsiyelerde bulundu. Sevgi ve saygının olmadığı hiçbir paketten saadet çıkmayacağını vurgulayan Akyürek, “ Ülkemizinin bugünkü şartlarında evlilik kurumu inşa etmeye kalkışmak cesaret gerektirir. Ben bu cesur gençleri kutluyorum. Kadın erkek için erkek de kadın için su gibidir. Yani hayatın olmazsa olmazlarıdır. Bu genç çiftimiz bu gerçeğin idrakinde olmalı. Hiçbir dış etkiye izin vermeden birbirlerinin mutluluğunu tesis ederek bugün ilk adımı atılan ikili saadetlerine izdivaç sonrası başka halkalar ekleyerek, hayatlarının en güzel eserlerini meydana getirmeyi amaçlamalıdırlar. Kendilerini ve ailelerini yürekten kutluyorum” Şeklinde konuşarak genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Nişan yüzüğünden sonra davetliler çifte takılarını taktılar ve nişan pastasının kesilmesinden sonra nişan gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Ceyhan, Karataş ve Adana merkezden 500’ü aşkın seçkin davetlinin katıldığı nişan töreninde Çay ve Hız aileleri, davetlilere yaptıkları sıcak evsahipliği ile göz doldurdular.