Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Yöneticisi ve Günaydın Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Sungur, gönlünü kaptırdığı Emine Artık ile evlenerek dünya evine girdi.
Komşu Restaurant’taki düğün töreninde gelin ve damadın nikâh şahitliklerini Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Basın Yayın Enformasyon Adana İl Müdürü Abdulkadir Canlı ve TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven yaptı. Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Emine-Hüseyin çiftine bir ömür boyu mutluluk dileyerek evlenme cüzdanlarını teslim etti. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın da katıldığı düğün töreninde Müdür Büyükfırat genç çiften ilim ve irfan sahibi evlatlar yetiştirmelerini bekleyerek bu mutlu günü onurlandırdı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, TGS Adana Şubesi ile TSYD Adana Şubesi’nin yöneticilerinin meslektaşlarını yalnız bırakmadığı düğün töreninde Artık ve Sungur Ailesi’nin fertleri ile konuklar doyasıya eğlendiler. Gelin ile damadın pistten inmediği düğün töreninde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar oyunlar oynandı, halaylar çekildi. Düğün sonrası Emine-Hüseyin Sungur çifti balayı için Mersin’e gittiler.