20-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Adana Büyükşehir Belediyesi 17. Altın Koza Film Festivali’nin, ilk gününde hem acı, hem sevinç yaşandı. Festival etkinliklerinin halk konserleri bölümünde Pazartesi akşamı Adanalılar’ın karşısına çıkacak olan Halk Müziği sanatçısı Gülay, Pazar günü babası ünlü müzisyen ve bestekar Eyüp Ercan Sezer’i kaybetti. Babasını İstanbul’da toprağa veren sanatçı Gülay, bir gün sonra Adana’ya gelerek hayranlarının karşısına çıktı.
   BAŞKAN VEKİLİ ALDIRMAZ ACISINI PAYLAŞTI...
   Yaşadığı tarifsiz acıya rağmen programını iptal etmeyerek Adana’daki Merkez Park Açık Hava Tiyatrosu’nda konsere çıkan Gülay’ın bu davranışı Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı duygulandırdı.
   Konserden önce 2.500 kişinin doldurduğu alanda Gülay’a başsağlığı dileyen Aldırmaz, “İşte sanat aşkı bu. Babasını defnettikten sonra konser için buraya geldi. Kendisine hem teşekkür ediyor, hem de başsağlığı diliyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konserden sonra sanatçı Gülay’a çiçek verdi.