Güneş Plus Restaurant'ta organize edilen gecede hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Latif Doğan, seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli ve duygusal parçalarla da geceye renk kattı. Kendisinden istenilen parçaları da dillendiren Doğan, gecede doğum gününü kutlamaya gelenlere de jest yaparak, onlarla birlikte pasta kesti. Zaman zaman sahneden inip, davetlilerin arasına karışan Latif Doğan, kimi zaman çifte telli oynadı, kimi zaman eline tef alarak, orkestranın çaldığı parçalara ritim tutarak eşlik etti. Objektiflere birbirinden renkli görüntülerin yansıdığı gecede kadınlar adeta şıklıklarıyla birbirleriyle yarıştı. Geceye katılanlar, Latif Doğan'a sevgilerini göstermek için başından aşağıya gül yaprakları döktürürken, eğlence de gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Konser sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Latif Doğan, Adana'da kendisini adeta evindeymiş gibi hissettiğini, kent insanının sıcakkanlılığı ve misafirperverliğininse her zaman kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Doğan, “Geceye gösterilen ilgi ve yaşanan coşku beni ayrıca mutlu ediyor. Demek ki doğru ve güzel şeyler yapıyoruz ki, her etkinliğimizde salon doluyor ve hatta insanlar oturacak yer bulamıyor. Bunlar bir sanatçıya güç ve moral veren şeyler” dedi. Adana'da düzenlenecek yeni konserlerde de sahne almak için şimdiden heyecanlandığını vurgulayan Doğan, “Bereketli topraklar üzerine kurulu bu kentte türküler söyleyip, insanlara birkaç saatliğine de olsa keyifli anlar yaşatabilmek benim için büyük bir mutluluk” ifadesini kullandı.
İşletme Sahibi İbrahim Güneş de, Karslılar Köyü'nde göl kenarında bulunan; 'Güneş Plus Restaurant' ile birlikte Adanalılara farklı bir işletme anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarını anlattı. Kent insanının, nezih bir ortamda aileleriyle birlikte güzel bir yemek yiyebilmeleri için gerekli ortamı sağlarken, diğer yandan da Adana'nın kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Güneş, bu kapsamda da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Latif Doğan'ı Adanalılarla buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Güneş, bu tür buluşmaların önümüzdeki günlerde de süreceğini ifade ederek, 24 Şubat Cuma günü de Yılmaz Morgül'ü ağırlayacaklarının bilgisini de verdi.