Yaklaşık 15 yıl önce eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan ve 4 yıl önce de huzurevine yerleşen 2 çocuk annesi Vildan Çelik, huzurevi bünyesindeki tiyatro topluluğunun sahnelediği "Hababam Sınıfı" adlı oyunda "müfettiş" rolünü canlandırırken görüp beğendiği Celal Kayışlıoğlu ile aynı gün evlenmeye karar verdi. Uzun yıllar sonra yeniden sevgiyi tadan aşıklar, Yaşlılar Haftası'nda Seyhan Oteli'nde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye
Başkan Vekili Zihni Aldırmaz kıyarken, nikah şahitliğini ise Adana Valisi İlhan Atış ve eşi Birsen Atış yaptı.
Vildan Çelik, 15 yıldır evlenmeyi hiç düşünmediğini belirterek, "Celal beyi görünce etkilendim. Daha ilk buluşmada onun da beni beğendiğini anlayınca aynı gün evlenmeye karar verdik. İlk evliliğimde bulamadığım mutluluğu bu evliliğimde bulacağımı umut ediyorum" dedi.
Yaklaşık bir yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra önce Mersin'in Erdemli ilçesindeki huzurevine yerleşen, ardından da nakille Adana Huzurevi'ne gelen 4 çocuk babası Celal Kayışlıoğlu ise, bugüne kadar hiç olmadığı kadar heyecan yaşadığını söyledi. Kayışlıoğlu, "Ben de bunun adına 'aşk' diyorum. Vildan hanım güzel, hanımefendi ve üstelik yaşı da yaşıma uygun. Vildan hanımla birbirimize yalnızlıklarımızı unutturacağımıza, bugüne kadar yaşayamadığımız mutlulukları yaşayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Alkışlar eşliğinde salona gelen çift, bir süre dans ettikten sonra ömür boyu sürecek mutluluğa "evet" dedi. Nikahın kıyılmasının ardından Huzurevi Korosu, seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Huzurevi sakinlerinin gönüllerince eğlendiği düğün töreni, düğün pastasının kesilmesinin ardından çekilen halay ve söylenen türkülerle son buldu.