Mono Pastanesi Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğün merasiminde Zeliha – Ali Yakar çiftinin nikâhını Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan kıyarken, şahitliklerini de Adana ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Barışık ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı 1.Vekili Mustafa Tuncel yaptılar.

Genç çiftleri gecede, Adana ESOB Başkan Vekili Nihat Sözütek, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktaş ile Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kadir Barışık, CHP Yüreğir İlçe Belediye Meclis Üyesi ve Sofulu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhammet Yalçın, Yüreğir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Karabulut, ESOB ve Şoförler Odası Personeli de yalnız bırakmadılar.

Meşaleler altında beyaz gelinlik ve beyaz damatlıkla salona giren genç çiftler ayakta alkışlanırken, nikah merasiminde birbirlerine “Sonsuza kadar” ve Mezara kadar” beraberlik sözü vererek mutlulukları perçinlediler.

Dünürler Sebiha ve Mahmut Çoban ile Hanife ve Yılmaz Yakar çifti de, evlatlarının mutlu gününde masaları dolduran tüm misafirleriyle yakından ilgilenirken, katılımlarından dolayı da teşekkür ettiler.

Birlik Başkanı Barışık, Belediye Başkanı Arıkan ile Belediye Meclis Başkan Vekili Tuncel de, çiftlere hediyelerin verip,  kutlayarak, ömür boyu mutluluklar dilediler.