Adana HiltonSA Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u temsilen Vali Yardımcısı Durmuş Gençel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Emekli Hava Korgeneral Yaşar Müjdeci katılırken, AK Parti Adana milletvekillerinden Ömer Çelik, Mehmet Necati Çetinkaya, Fatoş Gürkan, AK Parti Mardin Milletvekili TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler, CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan telgrafla mutluluklar diledi.
Düğün töreninde damat Mehmet Emin Yüksekbaş, bir ilki gerçekleştirerek davetlilere yönelik duygu yüklü bir konuşma yaptı.
Hilton Oteli temsilcisi Eylül Özbilen ve gelin Yasemin (Cengiz) Yüksekbaş’ın zarif ve şık gelinliğini hazırlayan Hülya Birdir’e teşekkür eden damat Mehmet Emin Yüksekbaş şunları söyledi:
“Düğünlerimizde damatların konuşması pek adetten değildir ama değerli büyüklerimin hoşgörüsüne sığınarak içimden geçen birkaç cümleyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Teşekkür ederim. Burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Burada olduğunuz için çok mutluyum.
Evrendeki en büyük değer nedir diye sorulsa sevgidir diyebiliyorum 34 yıllık dünya macerasının ardından. Tatlı günler de bizim oldu acı dolu günler de... Karanlıkta ışık tutan da oldu, fırsat bilip sırtımızdan vuran da...Fareler ile dolu motelde de uyudum, 5 yıldızlı otellerde de. Hepsi için Allah’a şükrediyorum. Yaşananların Hepsi bir heykeltraşın keskisi ve çekiciyle var olanı ortaya çıkardığı gibi içimdeki beni ortaya çıkardı ve beni bana tanıttı. Yokun içinde gizlenmiş olanın ve hiçliğin içinde var olanın ortaya çıkması gibi.”
Yüksekbaş’ın konuşması salonda ki alkışlarla daha çok anlam kazanırken ardından Yasemin ve Mehmet Emin çifti açılış dansı yaptıktan sonra tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek “Hoş geldiniz” dediler.
Gurup Akademi’nin çaldığı güzel müzikler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün töreninde davetliler genç çiftlerin mutluluklarına ortak olarak gönüllerince eğlendiler.