Yaptığınız bilgilendirme önemli.

Mali yapı ağırlıklı açıklamalarınızın samimi olduğuna inanıyorum.

Daha ileri gidiyorum. Siz ve Yönetim Kurulu üyeleriniz de iyi niyetli.

Ama konu, sizin veya bugüne kadar gelen Başkan veya Yöneticilerin iyi niyetli olup olmadıkları değil. Hepsinin karınca kararınca iyi niyetli duruşlarına kefil de olabilirim.

Mali konularda da “samimi olmak“İyi Niyet” içinde varsayılabilir.

O konuda bir şey diyemem.

Açıklamalarınızın ciddi bir bölümü Mali konular üzerinde yoğunlaştı. Cebinizden para verdiğiniz filan. Gerçi kulübe borç veriyorsunuz. Bu da birşeydir. 

Doğrudur.  Ne demişler “Hamama giren terler”

Bu konuyu geçiyorum.

***

Sayın Başkan, madem basının karşısına çıkıp açıklama yaptınız, bende düşüncelerimi tekrar  yazayım.

Siz ve yönetiminiz iyi niyetli, ama iyi yönetici değil.

Sedat Sözlü, “Şampiyon olacağız” diyerek lige başladığı sezon ,  Mersin İY maçında son dakikada küme düşmekten kurtulduk. Hemde averejla.Sonra siz geldiniz. “Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız” diyerek hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Adana Demirspor  takımını kurarken, hemen hemen aldığınız tüm oyuncular kendi takımlarında direkt 11’de oynayan oyuncular değildi.  Yürekten oynayan ama kapasiteleri belli oyunculardan ne bekleyebilirsiniz? Bu konuda ciddi hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Giray Bulak’ı getiriken hata yaptınız. Geldi. Sonra onu göndererek bir kez daha hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Sonra Gürcan Aday, Timuçin Beyazıt’a Adana Demirspor’u emanet ettiniz. Hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Sonra ara transferde “Bari hata yapmayın” eleştirisini yaptım. Siz gittiniz, 2015 yılından bu güne kadar oynadığı takımlarda ilk 11’de oynamamış ( Bienspor spikeri söylemişti) sakatlık nedeniyle de 1,5 sezon top oynamamış Aydın Yılmaz’ı alarak Adana Demirspor’u kurtaracağınızı zannettiniz. Bu gibi hazır olmayan futbolcuları aldınız. ARA TRANSFERDE OYNAYACAK HAZIR FUTBOLCU ALINIR kriterini yerle yeksan ettiniz. Hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Siz gittiniz, para veriyoruz dediğiniz dönemde futbolcular “Para alamıyoruz “dedi. “Yalnız kaldık” dedi. Hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

Kulübü ŞEFFAF yönetemediniz.” Sadece mali durumu açıklayarak şeffaf olunmaz” diye yazdım. Siz ŞEFFAF OLMAYAN YÖNTEMLERDE ISRAR ETTİNİZ. Kulübü Profesyonelce yönetemediniz. Hata yaptınız. Eleştirim bundandır.

En güçlü döneminde “Sedat Sözlü Başkan olmamalı.  Bu adam zamanında şike yaptı. Adana Demirspor’a zarar verebilir” dedim. Küfürü yedim. Ama inandığım gerçekleri söylemekten korkmadım.

Şimdi birkez daha söylüyorum. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama hata üstüne hata yaptınız. Bu eleştirilerimin hiç birinde “Borcu arttırdılar” gibi cümleler yok.

Siz bir şeyi asla anlamak istemediniz.

Sadece para vererek hiçbir kulüp şampiyon olamaz.

Hele hele Adana Demirspor paraya orantılı şampiyonluğu hiç yakalayamaz.

Adana Demirspor’da yeteri kadar para, profesyonel yönetim, tam destek ve bolca yürek olursa şampiyonluk gelir.

Parayı uzun uzun anlatan Sayın Gökoğlu ve yönetiminde anladığımız kadarıyla para var.

Peki  eksik olan ne?