Ali Uğur Akbaş’ın Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Merkez Seçim Bürosu’ndaki törene İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, İlçe Başkanı ilhan Pehlivan ve yöneticiler de katıldı.  Ali Uğur Akbaş, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Aramıza hoş geldiniz. Sizlerinde katılımıyla daha da güçlendik. Çukurova’da bu seçimi hep birlikte zaferle taçlandıracağız."dedi.

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve İlçe Başkanı ilhan Pehlivan ise, partilerine olan ilginin artmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek,”Aramıza katılan CHP ve AKP’li arkadaşlarımıza bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah bu seçimler Adana’da bütün yerlerde MHP’nin zaferi ile sonuçlanacak. Partimize olan ilgi ise bunun kanıtı.” dediler.

CHP’den katılan Abdullah Kıyımış ve ekibi ile AKP’den katılan Çukurova Meclis Üyesi Mustafa Önal ve ekibinin rozetleri ise İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, İlçe Başkanı İlhan Pehlivan, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Özer ve yöneticiler taktılar.