Adana Büyükşehir Belediye'si Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir personeli ile bayramlaştı.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, çalışanları ve bazı ilçe belediye başkanlarının katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Sözlü, “Cenab-ı Allah'tan diliyoruz ki, daha nice Ramazanlara ağız tadında ulaşalım. Cenab-ı Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri yüce katında kabul etsin. Ramazan Bayramı, milletimize ve bütün İslam Alemi'ne, bütün insanlığa huzur ve refah getirsin. Ailelerinizle ağız tadında geçireceğiniz bir bayram olsun. Bayramınız kutlu olsun" diye konuştu. 
YAPILAMAYANLARI BİRLİKTE YAPTIK
Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan Ayı'nda halka hizmeti kesinlikle aksatmadıklarını anımsatan Başkan Hüseyin Sözlü sözlerine şöyle devam etti: “Ramazan Ayı, Adana'da huzur ve barış içerisinde geçti. Bunda muhakkak ki, belediye hizmetlerinin yeri önemliydi. Ramazan Ayı'nda hizmet performansımızı hiç düşürmediğimiz gibi tüm zorlu coğrafya koşullarına rağmen, Kızıldağ ve Göller Bölgesi başta olmak üzere ve Adana'nın bir çok noktasında, bugüne kadar yapılamayanları yaptık. Bugün Adana'da yüzümüz ağarıyorsa sizlerin gayreti ve samimiyetiyledir. Bu hizmetlerde sizin emeğiniz, heyecanınız ve alın teriniz var. Büyükşehir Belediyesi, tüm çalışanlarıyla geniş ve büyük bir ailedir. Hizmetlerimiz bir aile samimiyetiyle devam edecektir Meclis üyesi arkadaşlarım da dahil olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

Konuşmasında Büyükşehir personelinin sosyal ve özlük haklarında iyileştirme planlarının da olduğunu belirten Başkan Sözlü, daha sonra fuayede personeli ile teker teker bayramlaştı.